Kurz maľovania pravou hemiséfrou I.

21.06.2011 Prešov

Boh stvoril človeka na to, aby tvoril. Ak sme zablokovaní, prestávame tvoriť a zdá sa nám, že sa „TO“ nedá. Na tomto svete nie je nič nemožné. Je to iba v tomto okamihu matematicky nepravdepodobné – s pravdepodobnosťou 0. S inými premennými bude pravdepodobnosť vyššia. Kurz odblokovania hemisfér cez tvorivosť je jednou z premenných, ktorá dokáže výsledok Tvojej rovnice pravdepodobnosti priblížiť k 1 a tvoju tvorivosť priblíži ku 100% účinnosti.
(Je dobré, ale nie je nutné absolvovať kurzy v presne určenom poradí. Ak máš pocit, že potrebuješ len určitý z nich.)


Kruz maľoanvia praovu heimséfrou I.( 25.-26. 6.2011)
Kruz zaemarný na kersbu ceurzoku s idniviudálnym pírstupom vyľhadávniaa bolkov u kadéžho úsčatnkía zlvášť .

(robí Ti problém prečítať tieto skomolené slová? NIE. A vieš prečo? Pretože nie je podstatné či slovo je napísané správne, stačí, že prvé a posledné písmeno daného slova sú na svojom mieste).
Kurz je vhodný pre všetkých bez rozdielu či kresliť vie, alebo nie. Je vhodný najmä pre disgrafikov a dislektikov lebo im pomôže prekonať bloky.

Pravá hemisféra vníma slová ako celok a ľavá v slede. Pravá je analytická, ľavá syntetická. Kurz je zameraný nielen na rozvinutie kresby ale aj na cviky spojené s prepájaním hemisfér.

Dozvieš sa nielen nazerať na objekty s pohľadom umelca, ale na celkové otvorenie pravej hemisféry, čo Ti umožní rýchlejšie analyzovať, postupovať a dosahovať vynikajúcich výsledkov v svojom povolaní či živote. Naučíš sa rýchlejšie prepájať energie hemisfér, dozvieš sa o cvičebných prvkoch, kresby ako diagnostiky stavu.

Materiál ku kurzu ceruzky, papiere, gumy, profesionálne podklady je v cene.

Kurz vedie certifikovaná facilitátorka ....RDNr. Mnokia Kaošvá

Cena: 89,- €
 

Vyberte región

mark